Recept | Noedelsoep


Mijn favoriete lunch!


Nodig
  • Bouillonkruiden, zout en peper
  • Groente (1 of 2 verschillende)
  • Glutenvrije noedels (of blokjes aardappel)
  • Ei (of stukjes kip)

Eventueel:
Verse gember
Verse kurkuma


Bereiden 
  1. Water met bouillonblokje en eventueel sole opzetten
  2. Groenten er in kleine stukjes in (bijv wortel, bloemkool, broccoli, zoete aardappel, prei)
  3. Plakje verse gember 
  4. Plakje verse kurkuma
  5. Ei er bij (gewoon in schaal of er doorheen roeren of pocheren, kan allemaal)
  6. Noedels er bij
  7. 6 minuten koken
  8. Gember en kurkuma er uit vissen
  9. Ei pellen, in kleine stukjes snijden en aan de soep toevoegen
  10. Zout (ipv sole!) en peper naar smaak toevoegen



Met het ei er doorheen geroerd

Met gepocheerd ei

Ook de steel van
broccoli is zeer voedzaam


Geen opmerkingen :

Een reactie posten


 Ik leg mijn oor te luisteren en leer.
 Ik ben geen expert. Ik probeer.
 Ik denk, zoek en observeer.
Ik schrijf en inspireer.

Ontvang een email bij elk nieuw artikel