zaterdag 7 maart 2015

Lyme Disease Challenge 2015 | Supporters gezocht!

Daar gaat ie dan! De #lymediseasechallenge! Wie doet er mee?Ik ben bijna volledig bedgebonden door onbehandelde, dus chronisch geworden Lyme. In mijn geval is het ziektebeeld ME ontstaan, waarbij ik doodziek word van het kleinste beetje inspanning en constant volledig uitgeput ben, maar er kunnen meer dan 300 ziektebeelden ontstaan door Chronische Lyme, waaronder MS, ALS, Alzheimer, Reuma, Fibromyalgie, Depressie, Autisme, ADHD, enz, enz.

Er is nog te weinig onderzoek gedaan naar deze chronische variant en er is in Nederland nog geen effectief onderzoeks- en behandelprotocol voor de ziekte van Lyme, waardoor de beste onderzoeken en behandelingen plaatsvinden in het buitenland of buiten de reguliere zorg en zelf betaald moeten worden. Deze kosten kunnen oplopen tot meer dan 1000 euro per maand. Ongelooflijk, maar waar.

In maart wordt hier meer aandacht voor gevraagd met de challenge Take a Bite out of Lyme Disease, door (1) een hap uit een limoen (lime) te nemen, (2) een foto hiervan te delen op Social Media, samen met een voor jou interessant weetje over Lyme, (3) anderen uit te nodigen om mee te doen en (4) het liefst ook geld te doneren.

Natuurlijk is een hap uit een limoen zuur, maar wat dacht je van de ziekte zelf!?
Help je mee??

Meer info over de challenge:
http://www.tekenbeetziekten.nl/lyme-disease-challenge-maart-2015/

Gerelateerde artikelen:

1 opmerking :

 1. Hoi Nina,
  Dank voor je bericht! Ik leef met je mee, want ik heb zelf 34 chronische Lyme gehad. Toen kwam ik er door een antibioticakuur voor een besmette tekenbeet per ongeluk achter dat het Lyme was.... Ging bijna dood aan de Herx, maar ik had het geluk binnen een half jaar de jusite behandeling te vinden en ik was een half jaar later lymevrij.... Biofotonen heeft mij een heel eind geholpen! Ontgiften is de helft van het werk. Er volgende binnen 2 jaar nog twee besmette tekenbeten.... (we hebben een caravan in de duinen). Totaal Bizarre Gelukki9g zelfde behandeling weer resultaat. Gold ook voor man en zoon, die het eerst via de zwangerschap zeven jaar had, en daarna van een teek.
  Inmiddels ben ik beter, doe 2x per week Birkam yoga, fiets elke dag een uur op en neer naar de school van mijn zoon en kan veel doen op een dag. Wat een Zege!!! Ik heb mijn verhaal geschreven, Licht op Lyme, en dat staat in het Ankertje Licht op Lyme, een verhalenbundel, dat op 11 maart is verschenen. Ik organiseer ook bijeenkomsten, inspirerend, maar misschien niet haalbaar als je nog ziek in bed ligt. Ik heb ook een website www.lichtinlyme.nl. Wens je alle goeds en vooral snel BETERSCHAP!
  Geef de moed nooit op! Herstellen is ECHT MOGELIJK!!!
  Warme Groet,
  Wendela

  BeantwoordenVerwijderen


 Ik leg mijn oor te luisteren en leer.
 Ik ben geen expert. Ik probeer.
 Ik denk, zoek en observeer.
Ik schrijf en inspireer.