zondag 9 augustus 2015

Blokkades die herstel in de weg staan

Volgens dit artikel stonden de lekkende borstimplantaten van Yolanda Foster haar behandeling van Lyme in de weg en voelt ze zich al wat beter nu de implantaten verwijderd zijn. Eindelijk lijkt er een doorbraak te zijn voor haar!

Zo kunnen er allerlei blokkades in het lichaam aanwezig zijn die voorkomen dat een behandeling aanslaat en een lichaam goed functioneert. Deze blokkades kunnen lichamelijk, chemisch of emotioneel/stressgerelateerd zijn, denk aan problemen in spier- en bindweefsel of skelet, voeding, beweging, slaap, gifstoffen, gedrag, stress, negativiteit, (onverwerkte) trauma's en emoties, maar ook lichaamsvreemde (metalen) voorwerpen, zoals beugels (of het draadje achter de tanden na het dragen van een beugel), piercings, implantaten, amalgaamvullingen, enz.

Ook buiten het lichaam kunnen factoren zijn die het herstel belemmeren, bijvoorbeeld schimmels in huis of (WiFi) straling in of om het huis.

Het is dus goed om bij jezelf na te gaan wat jouw herstel in de weg zou kunnen staan en dit te laten checken bij iemand die gespecialiseerd is op dit gebied (bijvoorbeeld een osteopaat, chiropractor, psychotherapeut, fysiotherapeut, biologische tandarts, masseur, enz). Luister goed naar wat je lichaam en je gedachten jou vertellen.


Bronnen:

Geen opmerkingen :

Een reactie posten


 Ik leg mijn oor te luisteren en leer.
 Ik ben geen expert. Ik probeer.
 Ik denk, zoek en observeer.
Ik schrijf en inspireer.