Mijn favoriete lunch!
Nodig
- Bouillonkruiden, zout en peper
- Groente (1 of 2 verschillende)
- Glutenvrije noedels (of blokjes aardappel)
- Ei (of stukjes kip)
Eventueel:
Verse gember
Verse kurkuma
Bereiden
- Water met bouillonblokje en eventueel sole opzetten
- Groenten er in kleine stukjes in (bijv wortel, bloemkool, broccoli, zoete aardappel, prei)
- Plakje verse gember
- Plakje verse kurkuma
- Ei er bij (gewoon in schaal of er doorheen roeren of pocheren, kan allemaal)
- Noedels er bij
- 6 minuten koken
- Gember en kurkuma er uit vissen
- Ei pellen, in kleine stukjes snijden en aan de soep toevoegen
- Zout (ipv sole!) en peper naar smaak toevoegen
Met het ei er doorheen geroerd
Met gepocheerd ei
Ook de steel van
broccoli is zeer voedzaam
Geen opmerkingen :
Een reactie posten