Recept | Bouillon a la Josephine


Neem verse groenten en/of snijafval. 
Ik nam vandaag:
  • broccolistronk
  • prei
  • paksoi
  • rode biet
  • snijbiet
  • gele, oranje en paarse peen
  • pastinaak
  • bataat
  • aardpeer
  • ui
  • knoflook
  • stukje gember 
  • stukje kurkuma
Voeg toe:
  • bouillonkruiden
  • 1 el sole (zout water) p.p.
  • evt mergpijp oid
Zet dat onder water, breng het aan de kook en laat zachtjes een uurtje pruttelen. 



Laat - wat je niet meteen op eet - afkoelen en bewaar in de koelkast of vriezer. Warm in porties op en voeg op het laatst nog wat fijngesneden lenteui toe.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten


 Ik leg mijn oor te luisteren en leer.
 Ik ben geen expert. Ik probeer.
 Ik denk, zoek en observeer.
Ik schrijf en inspireer.

Ontvang een email bij elk nieuw artikel