Voedingsdagboek #2

DAG 2

Ochtend
10:00 Jun (probiotica) met honing 

Middag
12:00 Smoothie:
  • 2 glazen water
  • 1 banaan 
  • 1/2 mango 
  • 1/2 venkel 
  • 1 el lijnzaadolie 
  • 4 el havervlokken 
15:30 chocola 2 st 
16:15 appel 
16:30 schaaltje naturelchips.



Avond
19:00 Bataat uit de oven met (suikervrije) mayonaise
  • bataat 
  • knoflook 
  • olijfolie 
  • zeezout 
  • versgemalen peper 
  • paprikapoeder 
Salade:
  • spinazie 
  • veldsla 
  • gedroogde tomaat 
  • walnoten 
  • paranoten 
  • feta 
Dressing:
  • honing 
  • mosterd 
  • lijnzaadolie 
  • versgemalen peper 


Terug naar het artikel:
Voedingsdagboek voor GGD onderzoek

Geen opmerkingen :

Een reactie posten


 Ik leg mijn oor te luisteren en leer.
 Ik ben geen expert. Ik probeer.
 Ik denk, zoek en observeer.
Ik schrijf en inspireer.