DAG 2
Ochtend
10:00 Jun (probiotica) met honing
Middag
12:00 Smoothie:
- 2 glazen water
- 1 banaan
- 1/2 mango
- 1/2 venkel
- 1 el lijnzaadolie
- 4 el havervlokken
15:30 chocola 2 st
16:15 appel
16:30 schaaltje naturelchips.
Avond
19:00 Bataat uit de oven met (suikervrije) mayonaise
- bataat
- knoflook
- olijfolie
- zeezout
- versgemalen peper
- paprikapoeder
- spinazie
- veldsla
- gedroogde tomaat
- walnoten
- paranoten
- feta
Dressing:
- honing
- mosterd
- lijnzaadolie
- versgemalen peper
Terug naar het artikel:
Voedingsdagboek voor GGD onderzoek
Voedingsdagboek voor GGD onderzoek
Geen opmerkingen :
Een reactie posten