Voedingsdagboek #4

DAG 4

Ochtend

11:45 Pannenkoekjes met banaan
  • Havermeel
  • Rijstmeel
  • Havermelk
  • Eieren


Middag
16:00 Kop zelfgemaakte groentenbouillon (zie recept) met noedels (van bruine rijst, pompoen en gember), miso, lenteui en wortel plus een salade met:
  • Veldsla
  • Blokjes tomaat
  • Geitenkaas
  • Hennepzaad, zonnebloem- en pijnboompitten
  • Dressing: Appelazijn, lijnzaadolie, honing, peper en zout


Avond
19:30 Smoothie met 
  • Avocado
  • Bloedsinaasappel
  • Spitskool
  • Komkommer
  • Rode wortel
  • Kokosvet
  • Stevia
21:45 Handje zelfgezouten pinda's
23:00 Warme (haver)chocomel met slagroom



Terug naar het artikel:

Geen opmerkingen :

Een reactie posten


 Ik leg mijn oor te luisteren en leer.
 Ik ben geen expert. Ik probeer.
 Ik denk, zoek en observeer.
Ik schrijf en inspireer.