Ochtend
9:30 Citroensap, jun, honing en (Ceylon) kaneel
10:00 Zelfgemaakt notenbrood uit de vriezer
Middag
13:00 Soep van
- Bouillon (= kookwater van de bataat van gisteren)
- Miso
- Gele wortel
- Broccolistronk
- Quinoa
- Noedels van bruine rijst
- Gekookt ei
- Verse peterselie
Als 'voorgerecht' had ik een gezichtsmasker (telt dat ook?;) van avocado, banaan, honing en citroen. Het lichaam neemt de voedingsstoffen uit het masker op, dus ik zet het er toch maar bij. :)
Avond
19:00 Salade met
- Veldsla
- Postelein
- Hennepzaad
- Zonnebloempitten
- Pijnboompitten
- Geitenfeta
- Gedroogde tomaat
- Sinaasappelsap (1/2 sinaasappel)
- Appelazijn
- Mosterd
- Lijnzaadolie
- Zout&peper
Terug naar het artikel:
Geen opmerkingen :
Een reactie posten