maandag 12 januari 2015

Alternatief bloedonderzoek naar Lyme en co

Wist je dat de borreliabacterie die Lyme veroorzaakt meer dan 300 aandoeningen kan imiteren? Inmiddels is al meerdere keren wetenschappelijk aangetoond dat ME, Alzheimer, Parkinson, maar ook Reuma, MS en (niet aangeboren) ALS in heel veel gevallen veroorzaakt wordt door een Borreliabacterie.

Wil je weten of jouw klachten veroorzaakt worden door (lyme&co) infecties en heb je geen geld voor dure onderzoeken (250,- tot 2500,-) die niet vergoed worden en geen zin in onderzoeken die wél vergoed worden, maar niet betrouwbaar zijn en vaak zowel vals-positief als vals-negatief kunnen zijn?

Dan hoop ik je hiermee te kunnen helpen:

Bij Dr. Schulze in Rostock (bioloog, gespecialiseerd in microbiologie) kun je relatief voordelig (69,- tot 229,-) bloed laten testen op infecties.

Je kunt de testkit in het Engels of Duits aanvragen via een email aan schulze@blutdiagnose.com.
Meer contactgegevens vind je op de website www.blutdiagnose.com.

Wanneer je de testkit thuis bezorgd krijgt, kun je aan de slag.

Doe de betaling vóór het weekend. De kosten zijn: € 69,- voor een test op alle bacteriën of € 229,- voor een test op alle mogelijke bacteriën, virussen, schimmels, wormen en parasieten.


Je maakt het geld vooraf(!) over aan:
Naam: Instituts für bioenergetische Blutdiagnose
Rekeningnummer: IBAN DE94 1305 0000 1260 0605 74
o.v.v. de aangevinkte test

Prik op maandag aan het eind van de middag bloed, zodat het direct op de post kan en op dinsdag, uiterlijk woensdag in het lab is. Zo kan het onderzoek nog voor het weekend gestart worden.

Testkit
De kit bevat een retourenvelop, een formulier en een plastic zakje met een alcoholdoekje, een steriele naald, een droog doekje en een pleister.Ontsmet de wijsvinger of oorlel met het alcoholdoekje. Zet een prikje in je oorlel of de wijsvingertop van de hand waar je niet mee schrijft.

Je neemt de eerste bloeddruppel af met een keukenpapiertje en je brengt de tweede (!) druppel bloed op het droge doekje aan. Dit laat je even (stofvrij) opdrogen in het geopende plastic zakje. Daarna sluit je het zakje af en gaat het, samen met het ingevulde formulier in de retourenvelop.Formulier in het Engels 
(klik om te vergroten)

Je verstuurt het dezelfde dag nog met de post, inclusief priorityzegel, op naar het lab:
Dr. Roland Schulze
Patriotischer Weg 16
D-18057 Rostock
Duitsland

De uitslag volgt binnen 2-4 weken.


Bio-energetisch onderzoek 

Elk orgaan en weefsel in ons lichaam heeft een eigen frequentie (energetische trilling). Al meer dan honderd jaar geleden is er gestart met het in kaart brengen van verschillenden weefsels en organen met bijbehorende frequentie. Met bio-energetisch onderzoek worden alle aanwezige frequenties dmv speciale apparatuur gemeten en door het apparaat herkend als zijnde een bepaalde verstoring of organisme.

Niet elke gevonden verstoring of infectie hoeft te betekenen dat je ziek bent of ziek wordt, maar het zóu uiteindelijk kunnen leiden tot ziekte, als het lichaam onvoldoende kracht heeft om deze verstoring zelf te lijf te gaan
De uitslagen worden meestal niet erkend in NL en dus ook niet vergoed, mogelijk misschien via een aanvullende verzekering voor Alternatieve Geneeswijzen?

Doe het puur voor jezelf, zodat je weet waar je klachten vandaan komen en actie kunt ondernemen.


Met dank aan Joelle en Pol voor de tip!

4 opmerkingen :

 1. Ik had binnen een week de uitslag - met voorstel voor korreltjes overeenkomstig de problemen. En die sturen ze je dan ook op na betaling.

  Ik moest 19 nosodes nemen na de test op bacteriën, virussen en schimmels. Bij een andere bio-resonantietest (een half jaar later) bleek dat van al die problemen nog slechts eentje niet helemaal weg was. Die korreltjes doen echt goed werk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed om te horen! Bedankt voor het delen van je ervaring! :)

   Verwijderen
 2. Hallo allen.
  Mijn ervaring over het lab Dr. Schulze in Rostock.
  POSITIEF POSITIEF EN NOGMAALS POSITIEF !!!!

  IK heb ik mijn bloed naar Rostock kunnen sturen.

  Na 2 dagen had ik al mijn uitslag via email.
  Ik heb ze gevraagd om dit in procenten uit te drukken.
  Dit was in januari 2013.

  Ik heb alle Elisa testen en Westernblot testen moeten laten doen in Fr. Ze waren allemaal negatief, of net niet positief "genoeg" voor hen. Ik heb het zelfs laten doen door een dierenlab, maar die kan alleen de Borrelia Burgdorferi zoeken/vinden, en die heb ik niet, ik heb de B. Garinii en later de B. Hermsii ontdekt.
  Om dit duidelijk aan mijn huisarts uit te leggen heb ik het vergeleken met vruchten. Als ik appels en bananen thuis heb en je zoekt naar peren, die je niet kan vinden, zeg dan niet dat ik geen fruit thuis heb!!!
  Mijn huisarts Dr. P heeft me 2 jaar lang uitgelachen, letterlijk. Het zit tussen jouw oren enz...

  Ik ben een lab in gestapt of ik mijn bloed onder mic,roscoop mocht bekijken. Daar zwommen de spirocheten, in hun zwempakjes, (uit de rode bloedlichaampjes gaan en er weer in gaan) anderen zwommen heerlijk tussen de cellen door, elkaar even groeten, vragen hoe gaat het met jouw kleintjes en na een kleine groet ging iedereen weer zijn weg.
  Dat was de B. Garinii, want die is een tamelijke lange spirocheet.

  In mei 2013 heb ik een "engel op aarde" op mijn weg gekregen.
  Hij woont 900 KM van mij af Dr. L, mijn Lyme arts
  Hij heeft geaccepteerd om mij te helpen, want in HEEL Fr. heeft niemand mij willen helpen met de Rostock uitslagen.Hem noem ik dus mijn Lyme arts.
  Dr. L werkt nu al 30 jaar met het lab uit Rostock en zei meteen tegen mij dat ik Lyme had.
  DEZE DR. HEEFT LETTERLIJK MIJN LEVEN GERED DANKZIJ DE RESULTATEN VAN ROSTOCK.

  Ik ben toen over mijn testen gaan spreken in verschillende groepen en heb velen geholpen met het bestellen van de bloedopnamekits, omdat ik gewoon wist dat ze het aan het goede einde hadden.

  Ik werd steeds niet serieux genomen. Ondanks de lange vragen lijst van Dr. Richard Horowitz, waar ik geen 100% ja op heb kunnen antwoorden, want uuuhhh nee ik heb geen prostaat, enneeuuu nee ik ben niet meer ongesteld en er was nog 1 vraag die niet van toepassing was.Zoniet had ik in het Guiness boek kunnen zijn :-D��

  Ik heb nog een keer mijn bloed opgestuurd, met mijn 2de voornaam en mijn geboortedatum omgekeerd en geschreven dat het voor mijn schoonzus is.

  Ik heb dezelfe resultaten als de eerste keer terug gekregen op een paar parasieten na die al gedood waren door de medikatie, en plus de B.Garinii ook de B. Hermsii.
  ????? Waarom was die er niet de eerste keer??????.
  Ik ben terug gegaan naar het lab en vroeg of ik weer m'n bloed onder microscoop kon zien.
  Ja hoor, daar waren mijn Hermsietjes, als een klein "Sje" de vorm klopte helemaal met mijn uitslagen uit Rostock.
  Ik heb het weer aan mijn huisarts laten zien en die begon weer te lachen. "Toeval" zei hij.

  Ik vroeg aan mijn Lyme arts waarom ik nu 2 Borrelia had en zijn antwoord was dat wij zelden er maar 1 hebben en dat de ene kan "slapen" terwijl de andere aktief is. Het klopte 100% met wat ik onder de microscoop zelf heb kunnen zien.
  Toen heb ik het besluit genomen, dat het belangrijkste was, dat IK nu wist wat voor ziekte ik heb en dat mijn LYme arts mij blijft volgen en langzamerhand de tranen in de ogen van m'n kinderen laat drogen.
  Ik heb de homepathie van Rostock niet genomen, want gewoon te duur voor mij.

  Na heel veel gevecht heb ik de 100% vergoeding gekregen van de staatsverzekering voor LYME !!!
  Ze hebben de resultaten van Rostock MOETEN accepteren. YESSSS !!!! (Ook te lang om uit teleggen hoe dat is gegaan)

  Dit is één van de eerste keren dat in Fr 100% wordt gegeven voor iemand die in 1998 gebeten is.

  En last but not least, mijn Lyme arts, Dr. L staat in contakt met Prof. Luc Montagnier, nobelprijs voor de Aids virus, die nu ook research doet voor de Borrelia dus mijn "geval" wordt van dichtbij gevolgt.

  Paulette (Pol voor de intiemen ;-)��)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. PS : Ik word 100% terugbetaald, voor wat de staatsverzekering vergoedt, buiten dat moet ik de dingen zelf betalen.

  BeantwoordenVerwijderen


 Ik leg mijn oor te luisteren en leer.
 Ik ben geen expert. Ik probeer.
 Ik denk, zoek en observeer.
Ik schrijf en inspireer.