zondag 27 mei 2018

Etherische olie bij hooikoorts


Vorig jaar won ik via de pagina OIL ME van Kim-Mai een 'Hatsjoe-mix'; een roller met een mix van etherische oliën van Young Living die helpen tegen hooikoorts.

Het hielp zowaar meteen! Zowel tegen mijn reactie op pollen als tegen een lichte kattenallergie. Binnen 10 minuten nam de jeuk af en was het klaar met het gesnotter en genies.

Nu het flesje bijna leeg is en de pollen weer volop door de lucht zweven, heb ik zelf een nieuwe mix gemaakt van 3 andere olietjes - van de Online Zeepshop - die ook erg effectief blijken te zijn. 

Hieronder deel ik beide samenstellingen met jullie, uitgaande van een flesje van 15 ml. 

Hatsjoe mix van OIL ME 
10 dr lemon (niet mee in de zon!)
Aanvullen met plantaardige olie.

Pollenmix a la Nina
Aanvullen met plantaardige olie.

Ik smeer het op mijn polsen, onder mijn neus, achter mijn oren of in mijn handen, waarna ik een kommetje van beide handen maak en de geur diep opsnuif. 

Hopelijk hebben jullie hier ook baat bij!

Liefs,
Nina


PS: Bestel je de olie bij de Online Zeepshop, dan krijg je extra korting met deze code: PP4485NDF

2 opmerkingen :

 1. De olie van de online zeepshop is niet te vergelijken met die van Young Living of merk van vergelijkbare kwaliteit. Ik zou daar voorzichtig mee zijn. Wat super fijn dat het zo goed werkt voor je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anoniem!

   Ik heb het eerste jaar idd de olie van Young Living gebruikt en het goede nieuws is, de werking van de olie die ik nu gebruik is exact even effectief!

   Het verschil is alleen (behalve een behoorlijk prijsverschil) dat de olie van de Zeepshop 100% natuurzuiver is en die van Young Living is naast natuurzuiver ook nog biologisch.

   Natuurlijk is biologisch de beste optie, maar niet voor iedereen betaalbaar. Op mijn blog deel ik het liefst alleen betaalbare tips.

   Verwijderen


 Ik leg mijn oor te luisteren en leer.
 Ik ben geen expert. Ik probeer.
 Ik denk, zoek en observeer.
Ik schrijf en inspireer.

Ontvang een email bij elk nieuw artikel