Interviews en succesverhalen

Ina
Interview | ME & de ziekte van Lyme
24 februari 2017
"Alles wat ik deed, at, dacht en voelde, mochten enkel dingen zijn die me beter deden voelen. Ik kon me niet permitteren me slechter te voelen, want dan kon ik niet meer voor mezelf zorgen."
Lees verder


Miro Kloosterman
Succesverhaal | de ziekte van Lyme
7 mei 2016
"Alles wat ik hoorde of las paste ik toe. Geloof me, na zoveel jaren extreem vermoeid te zijn (wat ontzettend moeilijk is uit te leggen aan iemand die gezond is) heb je er alles voor over en is niks te gek. Je wil gewoon weer fit zijn!"
Lees verder


Corran
Interview | de ziekte van Lyme (Neuroborreliose)
20 maart 2016
“Na een korte antibioticakuur had ik nog steeds veel problemen en er waren volgens de neuroloog geen andere behandelopties. Toen ben ik zelf op onderzoek uit gegaan en vond ik toch een weg om verder te herstellen.” 
Lees verder


Meidert Roffel
Interview | de ziekte van Lyme
3 februari 2016
"Ik ben op internet gaan zoeken naar de symptomen bij Lyme en in een paar uur werd alles duidelijk: Al verklaarde mijn huisarts me 100 keer voor gek, ik had wel zeker Lyme!"
Lees verder


Linda
Interview | Chronische Zenuwpijn
21 januari 2016
"De juiste medicatiecocktail zorgde ervoor dat ik eindelijk een paar uurtjes kon slapen en niet uit het raam wilde springen, omdat ik gek werd van de pijn."
Lees verder


Marc Crombez
Interview | Chronische Lyme
4 november 2015
"Het lijden was ondraaglijk en op het allerlaatst zagen de artsen geen kans meer op overleven. Omdat men verwachtte dat ik elk moment kon sterven, stelden de artsen euthanasie voor. Als door een wonder keerde de situatie op het laatste nippertje om."
Lees verder


Iris Janssen
Interview | Meervoudig Chemisch Syndroom
3 oktober 2015
"Mijn beroep bleek een sluipmoordenaar te zijn. De ogenblikken die ik niet in bed doorbracht, streed ik voor elke euro om toch maar mijn kinderen een beetje toekomst te bieden."
Lees verder


Isabelle Prins
Interview | Chronische Lyme
23 september 2015
"Ik heb mezelf jarenlang emotioneel en psychisch uitgeschakeld. Het schiep afstand en het lijden werd hierdoor draaglijker, vooral het eerste jaar toen ik suïcidaal depressief was."
Lees verder


Marjan van Leeuwen
Interview | Chronische Lyme
17 september 2015
"Mijn klachten werden altijd afgedaan als een geestesziekte en ik zou hypochonder zijn."
Lees verder


Geen opmerkingen :

Een reactie posten


 Ik leg mijn oor te luisteren en leer.
 Ik ben geen expert. Ik probeer.
 Ik denk, zoek en observeer.
Ik schrijf en inspireer.